Herning

VU Herning er en forening, hvor der sker noget. Aktivitetsniveauet er højt. Humøret er højt. Og debatterne går ligeledes højt!

VU Herning er noget for dig, der ønsker et bredt socialt netværk, som skabes gennem spændende arrangementer og fede fester. Vi er liberale, og vi tror på dig! Vi tror på frihed! Du ved, hvad der er bedst for dig selv – det gør 179 politikere på Christiansborg på ingen måde!

Vi har et godt socialt miljø i VU Herning og tager ofte til nationale arrangementer sammen. Skal du med næste gang?

Derudover har vi spændende oplæg med politikere, spindoktorer eller forretningsfolk – og efter hvert oplæg er vores bar naturligvis åben.

Vi holder til i nogle hyggelige lokaler på Højskolevej 11 i Herning. Du skal være velkommen til at kontakte formanden for at høre nærmere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i VU Herning – her får du netværk, fest og ikke mindst masser af politisk indflydelse! Du kan også se mere på vores Facebook-side.

Formand

Margrethe Hølledig Nørgaard

61 74 46 49

Margrethe01@hotmail.com

Næstformand

Sebastian Sandgaard

51 34 27 90

sandgaardsebastian@gmail.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!