Jammerbugt

VU Jammerbugt er en forening for unge liberale, og er en af Venstres Ungdoms mange lokalforeninger.

Desværre er denne forening ikke aktiv på nuværende tidspunkt. Dette betyder dog ikke, at du ikke kan være med i kampen for et friere Danmark. Der findes aktive lokalforeninger ikke langt fra dig i både Thy og Aalborg, hvor der jævnligt afholdes forskellige politiske og sociale arrangementer, som du til enhver tid er velkommen til at kigge forbi. 

Her har du mulighed for at være med i et stærkt fællesskab med andre unge liberale, høre spændende oplæg af aktuelle oplægsholdere, deltage til fede fester m.m. Derudover er der et tæt samarbejde på tværs af hele regionen. Du er derfor altid velkommen i de andre foreninger til deres arrangementer.

Du kan se mere på både VU Thy’s Facebook-side, VU Aalborgs Facebook-side og VU Nordjyllands Facebook-side.

Hvis du har spørgsmål, må du endelig ikke holde dig tilbage. Du er mere end velkommen til at kontakte kontaktpersonerne, som fremgår længere nede – de står altid til rådighed for at besvare diverse spørgsmål. 

Bliv en del af et fedt fællesskab i Venstres Ungdom – vi glæder os til at se dig!

Formand

Sigurd Hilligsø Andersen

20 34 61 37

sigurdhilligsoe@vu.dk

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!