Gladsaxe

VU Gladsaxe er lokalforeningen for dig, der gerne vil diskutere politik samtidig med at du lærer nye mennesker og kender og udvikler dig socialt.

Vi afholder minimum et arrangement om måneden. Disse arrangementer er alt fra politisk oplæg fra fx folketingskandidat, Mads Fuglede – til en hygge tur på Toga, hvor det er det sociale der er i højsædet. Det sociale er vigtigt i Gladsaxe. Derfor skal der her fra lyde en stor opfordring til dig: Kom hvis du har den mindste interesse, så skal vi nok tage rigtig godt imod dig!

Du kan finde mere på vores Facebook side: https://www.facebook.com/VUGladsaxe/?fref=ts. Her slår vi alle arrangementer op, således at du altid har mulighed for at være opdateret på hvornår der sker noget.

Hvis der er noget du vil vide, noget du er i tvivl om: Så er du altid velkommen til at kontakte formanden, Søren Ulka, på Facebook, mobil: 30 26 37 25 eller per mail: ulka@vu.dk.

Vi glæder os til at se dig.

Kontaktoplysninger:

Formand

Søren Ulka

30 26 37 25

ulka@vu.dk

Scroll til toppen

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!