Aabenraa

Velkommen hos Venstres Ungdom i Aabenraa Kommune. Vi er kommunens liberale ungdomsparti, hvor der altid sker noget – både politisk og socialt! Ved hjælp af et stærkt og stort socialt fællesskab, kæmper vi de liberale kampe for netop din frihed!

Vi stræber for minimum hver anden uge at afholde et arrangement af politisk eller social karakter, hvor vi i en hyggelig og åben atmosfære giver anledning til gode liberale diskussioner og styrkelsen af et stærkt fællesskab. Et medlemskab i VU Aabenraa giver ikke kun et bedre politisk kendskab, men giver også muligheden for at bygge et stærkt netværk med andre unge. Og det er ikke kun i kommunen, men også resten af landet på grund af det de landsdækkende arrangementer vi deltager i, og vores gode samarbejde med de andre sønderjyske foreninger. I VU Aabenraa får man udvidet sit politiske kendskab, og bliver udfordret på sine holdninger i et miljø, hvor alle kan være med – ligegyldigt hvor politisk man er, og hvor meget tid man har.

Kontaktoplysninger:

Formand

Ruben Hansen

22 58 02 30

rubensolberg2006@gmail.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!