Hvidovre

Venstres Ungdom Hvidovre er det nye skud på stammen i Venstres Ungdom. Som foreningens navn antyder, så er hovedkvarteret lokaliseret i Hvidovre, en lille minutters gåtur fra Friheden st.

Vi er en forening med en rigtig stærk og tæt kerne, som tit mødes. Vi er ikke alle fra Hvidovre, vi er fra nær og fjern, så det betyder ikke noget for os om du ikke er fra kvarteret. Vi byder alle typer velkomne i foreningen og vi glæder os til at tage imod nye medlemmer.

Vi kan tilbyde en bred vifte af forskellige arrangementer: sociale arrangementer, tværpolitiske debatter, interne- og eksterne oplægsholdere og meget mere. Vi deltager også i større arrangementer som er organiseret af vores naboforeninger eller forretningsudvalget, der bringer vi altid vores hooligan stemning med os. Efter vores møder plejer vi at bruge en time eller to, hvor vi hygger os med spil, samtale og hvis der er stemning, så knapper vi nok også en øl op eller tager på vores stamsted Cafe Victoria.

Vi favner rigtig bredt og håber du vil være med. Så, hvis du er frisk på at være del af det fedeste fællesskab, så det bare at fange os!

Kontaktoplysninger:

Formand

Mathias Rinaldo

26 27 42 29

Mathiasrinaldo2650@gmail.com

Næstformand

Mikkel Bryld

93 97 97 13

Mikkel.bryld@gmail.com

Scroll til toppen

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!