Ballerup

VU Ballerup er en ungdomspolitisk forening, der kæmper for at involvere unge i politik og give dem en liberal ståplads.

Formålet med foreningen er at tilbyde unge en lettere og mere afslappet tilgang til forståelsen af politik samt, at kæmpe for et liberalt flertal i kommunalbestyrelsen. VU Ballerup er derfor et godt startpunkt, hvis man har noget på hjerte og ønsker indflydelse til at ændre tingenes gang i samfundet. Foreningen ligger i Ballerup Kommune, hvor vi har nær kontakt med Venstres gruppe i kommunalbestyrelsen. Dette giver VU Ballerup en god mulighed for indflydelse og engagement i det lokale politiske liv med konkrete fysiske resultater.

VU Ballerup er også en social forening med hyggelige arrangementer, såsom: fester m.fl. Nogle af arrangementerne indeholder også politiske oplæg fra bl.a. kommunalpolitikere og folketingsmedlemmer, som start til en diskussion, hvor du vil få mulighed for at fremsige dine argumenter og samtidig høre andres. VU Ballerup er også et godt parti, hvad angår netværk, både indenfor foreningens egne medlemmer, men også andre VU foreninger rundt om i landet.

Du vil herigennem lære en masse nye spændende mennesker at kende og en ting er sikkert, der er plads til alle.

Formand

Nicklas Pedersen

42 30 38 32

nicklas@vu.dk

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!