Lyngby-Taarbæk

VU Lyngby er en forening, der kæmper for at involvere unge i politik og give dem en liberal ståplads. Derfor er VU-Lyngby et godt sted at starte, hvis man har noget på hjerte og ønsker indflydelse til at ændre tingenes gang i samfundet.

I foreningen vægter vi både det sociale og det politiske højt, hvilket betyder at vores arrangementer har meget forskellig karakter. Vi afholder både debatter med fremtrædende politikere, tager til liberale demonstrationer, holder fester sammen med andre foreninger, tager i biografen og meget andet.

Der er således mange gode grunde til at melde sig ind i VU Lyngby. Nogle er med fordi de brænder for at opnå politisk indflydelse; andre er med fordi de gerne vil lære at drive en aktiv forening. Endelig er nogle med på grund af det sociale, hvilket er ganske forståeligt – for os i VU Lyngby har det altid sjovt sammen, og der er naturligvis plads til alle.

Foreningen er tilknyttet Lyngby-Taarbæk kommune, hvor vi også har VU-repræsentanter i kommunalbestyrelsen og i Venstres bestyrelse. Dette betyder, at vi i VU Lyngby har gode muligheder for at få indflydelse på konkrete beslutninger i vores kommune. Vi er dog også i høj grad optaget af nationalpolitiske spørgsmål, så der er også en masse at komme efter for de, der ikke er bosat i kommunen.

Alt i alt er et medlemskab af VU Lyngby en oplagt mulighed for dig, der gerne vil have et godt og brugbart netværk, diskutere politik og øve dig i at debattere, og samtidig få en række gode oplevelser sammen med de andre medlemmer. Indmeldelse sker via VU’s webshop. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte VU Lyngbys formand.

Formand

Emil Krarup Nørrevang

28 30 76 87

emilnorrevang@gmail.com

Næstformand

Milan A. Osiagoh

50 69 42 16

milanosiagoh@gmail.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!