Silkeborg

Velkommen til Venstres Ungdom i Silkeborg!

VU Silkeborg er en af Venstres Ungdoms mange og ældste lokalforeninger, som gennem 100 år har samlet en masse samfundsinteresserede unge, der ønsker et borgerligt, liberalt Danmark.

Som medlem af VU Silkeborg får du mulighed for at lære en helt masse om politik gennem spændende debatter og møder, samt deltage i vores mange hyggelige, sociale arrangementer i selskab med andre politisk engagerede – derudover giver VU’s landsorganisation dig også mulighed for at deltage i en masse spændende og attraktive kurser, hvor du både kan opnå politisk indflydelse, udvide dit sociale netværk og så selvfølgelig deltage i de fedeste fester!

I VU Silkeborg er der meget højt til loftet – og der er plads til alle, der har en holdning! Vi sætter individet frem for systemet og ønsker en smallere offentlig sektor, der giver dig mere personlig frihed til selv at have ansvar for dit liv.
Så hvis det lyder som noget for dig, og hvis du ønsker et borgerligt liberalt Danmark, så meld dig ind i Silkeborgs fedeste ungdomsforening eller kontakt os for at vide mere!

Og HUSK: et medlemskab i VU Silkeborg er ikke forpligtende – du bestemmer altså selv, hvor aktiv du ønsker at være! 🙂

VU Silkeborg – Elsk friheden, værn om friheden, kreds om friheden!

Formand

Jacob Vestergaard

61 22 45 35

Jacob8600@outlook.dk

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!