Mors

Hvis du har lyst til at blive en del af en unik forening hvor fællesskab er kernen, så er VU Mors lige noget for dig! VU er nemlig ikke kun for politisk interesserede, men også for dig, der gerne vil opbygge et stærkt socialt netværk med andre engagerede unge fra dit lokalområde.

Samtidig med at VU giver dig muligheden for at ændre nogle ting, der fylder meget i din hverdag, er det også et fællesskab, der arrangerer fester, fællesspisninger, borgmestermøder, spændende virksomhedsbesøg og meget mere!

Når vi siger, at vi er en unik VU-forening, så er det fordi, at vi i den kommende valgperiode, har en repræsentant i kommunalbestyrelsen på Mors. VU har dermed en direkte stemme i den inderste kerne af lokalpolitikken.

Gør dig klar til at indgå i et unikt fællesskab, hvor du samtidig får en reel indflydelse på unges hverdag på Mors.

Tjek os ud på vores Facebook-side.

Regionsformand

Sigurd Hilligsø Andersen​

20 34 61 37​

sigurdhandersen@hotmail.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!