Slagelse

VU Slagelse – i vores verden må man godt!

Når du er hér, er du sikkert allerede klar over, hvad Venstres Ungdom er. Måske er du blevet gjort opmærksom på vores forening ude i bybilledet, eller det kan være, du har fundet vej via VU.dk. Under alle omstændigheder kunne du nok tænke dig at få svar på, hvorfor netop du skal være medlem af Venstres Ungdom, både på nationalt plan og i Slagelse.

Du skal være medlem af VU, hvis du har lyst til at være en del af et fællesskab med andre borgerlige og liberale unge mennesker. Hvis du har lyst til at diskutere politik, og hvis du har lyst til at skabe venskaber for livet. Hvis du har lyst til at lære mere om alting, og hvis du bare har lyst til at drikke en øl i ny og næ og diskutere verdenssituationen med ligeværdige.  I Venstres Ungdom har vi nemlig plads til alle og lidt mere.

VU Slagelse afholder mange arrangementer, der spænder over alt fra oplæg af politikere, organisationer, erhvervsliv eller andre spændende samfundsdebattører til udflugter til Christiansborg eller virksomhedsbesøg. Formålet med vores arrangementer er at udvide vores viden om samfundet samt at diskutere politik – alt sammen med sjov og hyggeligt samvær. Hvis du har lyst til at deltage i et arrangement, er du meget velkommen – også selvom du ikke er medlem.

Vi har medlemmer fordelt i hele kommunen, på folkeskoler, gymnasiet, handelsskolen, HTX og SDU – så vi glæder os meget til snart at se dig også.

Du har selvfølgelig altid mulighed for at kontakte lokalforeningsformanden.

Formand

Jeppe Grøndahl Westh

30 69 17 76

jeppeg45@gmail.com

Næstormand

Julie Bruus Jensen

21 27 06 38

juliebruusjensen57@gmail.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!