Rudersdal

Velkommen til VU i Rudersdal!

Venstres Ungdom i Rudersdal er en lokalforening, der brænder for politik og sætter fællesskab højt. Vi elsker at debattere, og vi mener, at en åben dialog og udveksling af synspunkter er afgørende for at udvikle god liberal politik. Hos VU i Rudersdal er vi stolte af vores liberale værdier, og at vores engagement og deltagelse kan gøre en positiv forskel i og for samfundet, uanset om det er lokalt eller nationalt. Ikke desto mindre er vores forskelligheder en enorm styrke, når vi skal lære en masse om politik og blive klogere på vores egne værdier og holdninger. 

Vi holder til på Søllerødvej 30 i Venstres Landsorganisation, hvor vi byder på spændende oplæg, debatter og hyggelige fredagsbarer. 

At melde sig ind i VU i Rudersdal er en unik mulighed for at få indflydelse, lære sig selv at kende, skabe netværk, få nogle nye oplevelser og blive en del af et stærkt fællesskab af stolte liberale venner. Vi håber, du vil være med!

Du kan se meget mere om os og vores begivenheder på Facebook og Instagram

Du er mere end velkommen til at kontakte vores formand, hvis du har nogen spørgsmål eller hvad som helst. Der findes ikke dumme spørgsmål, kun dumme svar. Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen i VU Rudersdals fællesskab!

Kontaktoplysninger:

Formand

Alexander Foged

31 66 80 88

alexanderfoged03@gmail.com

Næstformand

Rasmus Kongstad

23 32 38 16

rasmus.kongstad43@gmail.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!