Tårnby-Dragør

VU Tårnby-Dragør (tidligere kendt som VU Amager) er den sejeste ungdomspolitiske forening på Amager. I VU Tårnby-Dragør er der en blanding af politiske aktiviteter og sociale arrangementer – ofte i skøn forening. Samtidig deltager vi i arrangementer fra Venstres Ungdoms Landsorganisation.

I VU Tårnby-Dragør er det op til dig selv, hvor aktiv du har lyst til at være. Du kan være med til at skrive læserbreve, planlægge valgkamp, være medlem af bestyrelsen, deltage aktivt i en politikgruppe eller meget andet. Der er noget for enhver smag, og alle niveauer af aktivitet er velkomne.

Hvis du synes, at VU Tårnby-Dragør lyder som en lokalforening for dig, kan du blive medlem i dag for kun 75 kroner. Desuden kan du kontakte formanden for yderligere information.

Følg med på  VU Tårnby-Dragør Facebook-side. Vi glæder os til at se dig!

Kontaktoplysninger:

Formand

Mie Krag

81 74 75 10

Miekrag@gmail.com

Næstformand

Josefine Westen Michaelsen

20 25 58 55

joewesten1234@gmail.com

Scroll til toppen

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!