Kolding

Venstres Ungdom i Kolding Kommune er landets ældste VU forening – den stammer helt tilbage fra 1908. Dette er vi meget stolte af. Men pga. foreningens placering i Kolding, er vi på det seneste blevet kendt som VU Slicetown.

Vi er en meget aktiv forening. Vores medlemmer skriver ofte læserbreve og deltager aktivt i samfundsdebatten – lokalt såvel som nationalt. Udover det har vi ofte oplæg med hyggelig socialt samvær og nogle af byens bedste fester.

Repræsentanter fra VU deltager også i Venstres bestyrelsesmøder og byrådsgruppemøder, samt landsorganisationens og andre lokalforeningers arrangementer.

Vi har egne lokaler på Brostræde 3A. 2 sal i Kolding (ved Klostergården).

Læs mere på vores Facebookside, www.facebook.com/VUKolding.

Du er velkommen til at kigge forbi til et af vores arrangementer – også selvom du ikke er medlem. Vi glæder os til at se dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på kontaktoplysningerne nedenunder!

Formand

Sara Skovlund Schultz

50 67 72 00

Sara@skovlund-design.com

Næstformand

Magnus Ville

81 75 41 17

magnusville2005@gmail.com

Regionsformand

Bastian Kensmark

42 37 24 69

bastiankensmark@gmail.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!