Lolland

VU Lolland-Falster er for dig, der er ung, borgerlig og liberal. VU Lolland-Falster er en forening der er et socialt samlingssted for politiskinteresseret unge på Lolland og Falster.

Vi afholder to politiske arrangementer hvert kvartal, hvor vi både har fokus på national politisk, men især også lokalpolitik.

Vi er altid på udkig efter nye medlemmer med blod på tanden og lyst til udfolde sine politiske talenter – Tøv derfor ikke med at melde dig ind i foreningen!

Hvis du har spørgsmål eller andet er du meget velkommen til at formanden eller næstformanden – Vi ser frem til at høre fra dig.

Husk at finde vores Facebookside for at få de nyeste opdatering fra vores forening og information om vores kommende begivenheder.

Formand

Thea Mantzius Jepsen

27 11 93 75

theamantziusjepsen@gmail.com

Næstformand

Joen Gudiksen

Kontaktoplysninger:

Formand

Thea Mantzius Jepsen

27 11 93 75

theamantziusjepsen@gmail.con

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!